Metro Diagonal. 14 d'abril.
image_pdfimage_print

El 15 de març es va decretar l’estat d’alarma i d’aleshores ençà les mascaretes i els espais buits han esdevingut quotidians. Les excepcions que contemplen les mesures de confinament dibuixen nous paisatges urbans: el groc de les ambulàncies, les cues amb distància de seguretat als supermercats, la vida a balcons i terrats, gent passejant el gos per tot arreu. Malgrat que dimecres vam saber que un nou recompte amb les dades de les funeràries feia pujar la xifra de morts un 84% (1 de cada 1000 catalans ha mort per Covid-19), l’evolució de la corba de mortalitat convida a un optimisme contret, i més d’hora que tard minvaran les restriccions. Tanmateix, passarà temps abans que les coses tornin a ser com eren, si és que mai tornen a ser-ho del tot.