Foto:SFGA/JAViladot
image_pdfimage_print
El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, s’ha reunit amb la ministra d’Afers Exteriors d’Andorra, Maria Ubach. La ministra i el conseller han celebrat les tradicionals bones relacions existents entre ambdós territoris, en una trobada entre les dues institucions en la qual s’han tractat diferents àmbits de la cooperació.
En la reunió s’han abordat diferents aspectes de les relacions entre ambdós territoris en el marc de l’Acord de col·laboració entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de Catalunya, signat el gener del 2009. Ubach i Bosch han comentat els diferents acords administratius existents entre els dos territoris en els àmbits de la salut, l’educació i l’ensenyament superior, el medi ambient i el patrimoni natural, l’esport i el desenvolupament econòmic, entre d’altres i tots els aspectes relacionats amb les relacions transfrontereres.
La ministra i el conseller de la Generalitat també han tractat els diferents àmbits de col·laboració existents en la promoció i la projecció exteriors de la llengua i la cultura catalanes que comparteixen Andorra i Catalunya.