image_pdfimage_print

Un dron sobrevola, aquest estiu, el litoral català amb una pancarta gegant on es pot llegir: Ho Tornarem a Fer, el lema de la campanya que Òmnium Cultural ha impulsat a partir dels al·legats finals del president, Jordi Cuixart, en presó preventiva des del 16 d’octubre de 2017.

La pancarta ha començat a sobrevolar les costes catalanes aquest dissabte al matí i ho farà cada cap de setmana, matí i tarda fins al 18 d’agost, 16 dies i 32 vols en total. Els trams de litoral on es podrà veure el dron amb la pancarta són des de Blanes fins a Premià de Mar i des de Cunit fins a Roda de Barà.

Les grans dimensions de la pancarta permeten llegir-la des de la sorra. Aquesta acció s’emmarca en la campanya Ho Tornarem a Fer, impulsada per Òmnium Cultural, per explicar que l’única manera de garantir els drets és exercint-los i que si l’Estat vulnera drets fonamentals, els tornarem a exercir.

Publicitat
Publicitat