Cristina Rúbies
Cristina Rúbies
image_pdfimage_print

Per als qui no et coneguin, et pots presentar?

Hola, em dic Cristina Rúbies, nascuda a Barcelona. Sóc dissenyadora d’interiors i ara graduant de dret. He treballat, durant molts anys, en la construcció i rehabilitació d’habitatges.

Per què participes en les primàries?

Publicitat

Perquè crec que la ciutadania s’ha d’implicar amb la decisió de tots els dirigents d’un país, no només amb el cap de llista d’una formació tancada, ha de poder escollir cadascun dels candidats que, com també el cap de llista, acabaran treballant per la millora de tot el país.

Com creus que es pot treballar per la independència des dels municipis?

Com a qualsevol construcció, les grans obres sempre comencen amb una bona base, la construcció d’un país no difereix gaire d’aquest principi, necessitem que els Ajuntaments, d’arreu del territori, estiguin governats per gent amb la determinació d’aconseguir la independència del nostre país. Si hi ha una cohesió territorial, s’aconseguirà i Barcelona és la peça fonamental. L’Ajuntament de Barcelona ha d’actuar com a capital d’Estat, abandonar aquesta actitud provinciana que arrossega, i vetllar pel benestar de tots els seus ciutadans.

Quins són els eixos principals de la teva candidatura?

Actualment, l’Ajuntament de Barcelona, és un dels òrgans amb més capacitat de recaptació, tot i això, aquests ingressos no s’acaben veient reflectits en les infraestructures, equipaments i serveis de la ciutat. Vull centrar la meva candidatura en aquest aspecte, perquè considero que la millora de l’entorn i dels serveis és un dels puntals de la projecció de la ciutat de Barcelona al món.