Marc Comes
Marc Comes
image_pdfimage_print

Per als qui no et coneguin, et pots presentar?

Em dic Marc Comes i Redondo i vull que la vida a Barcelona sigui més fàcil.

Vaig néixer el 1975 a Sant Gervasi, vaig estudiar a Gràcia i ara visc al barri de Sant Antoni amb la meva dona i els nostres dos nens.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Graduat en Investigació Privada, Postgraduat en Dret Diplomàtic i Consular i Màster en Intel·ligència i Estratègia. Sóc consultor de seguretat i estratègia; un entorn molt exigent i confidencial.

Exsecretari Nacional i coordinador de la Sectorial d’Intel·ligència de l’ANC, membre també d’Òmnium Cultural i de la Intersindical-CSC.

Em trobareu a Twitter amb l’usuari @escatint.

Per què participes en les primàries?

M’estimo Barcelona i d’ençà de l’1 d’octubre caminar pel meu barri m’omple d’orgull. Em presento com a candidat a les Primàries perquè és l’oportunitat de canviar la cultura política i reunir en una mateixa llista el màxim talent possible. Vull que Barcelona lideri la República de Catalunya.

Com creus que es pot treballar per la independència des dels municipis?

L’1 d’octubre va posar de manifest que a Catalunya passarà el que la ciutadania es proposi. L’apoderament ciutadà irromprà amb força a les municipals perquè els catalans volem una gestió propera i real de les nostres ciutats i pobles. Els independentistes volem que la cultura política canviï i fixem les primàries com a exemple de noves formes de fer política. Els municipis i en especial Barcelona, són els nodes de la xarxa ciutadana que és Catalunya. I serà des dels municipis que Catalunya assolirà la seva independència.

Quins són els eixos principals de la teva candidatura?

  1. Vull aportar la meva experiència professional a la política municipal, que és la gestió dels problemes reals i concrets. Anticipar com es desenvoluparan els esdeveniments per reduir la incertesa i trobar solucions.
  2. Barcelona necessita una estratègia. Sabies que Barcelona no en té cap? Una estratègia és una eina de treball que permet alinear tot l’esforç de l’Ajuntament en una única direcció. És l’eina que permet articular solucions concretes a cada problema concret de manera coordinada i coherent. Governar és gestionar una estratègia.