image_pdfimage_print

L’Ajuntament de Barcelona ha rebutjat (19/4/2016) la petició de la plataforma Barcelona con la Selección per instal·lar una pantalla gegant a la ciutat perquè els aficionats puguin seguir els partits de la ‘Roja’ a l’Eurocopa.

La notícia ha generat polèmica dins les forces espanyolistes. En un escrit publicat avui al Facebook, l’alcaldessa Ada Colau ha assegurat que no té res en contra de la selecció i ha afirmat que el motiu de la decisió es regeix per recomanacions de seguretat. “A veure si queda clar: ni he prohibit res ni tinc res en contra de la selecció espanyola. Només s’ha posat una vegada una pantalla gegant per a un partit de la selecció i va ser per a una cosa tan excepcional com la final del Mundial del 2010. Després d’aquell esdeveniment els tècnics van desaconsellar repetir-ho per motius de seguretat. PP, Ciutadans i tot el seu entorn intoxiquen de nou i intenten convertir una decisió d’ordre públic en un ‘desafiament nacionalista'”.