L’Unilateral, el digital de la Independència

L’Unilateral és un espai digital de comunicació de l’independentisme, que té com a objectiu ser una àgora de la transversalitat unilateral, és a dir, de totes aquelles veus que tenen en comú la posició que és necessària l’acció unilateral com a via per assolir la independència de Catalunya i de la resta de la nació, els Països Catalans.

El moviment independentista ha esdevingut una força important a Catalunya. En el moment en què en el Parlament de Catalunya els diputats independentistes tenen majoria per poder fer la independència a curt termini, creiem que ha arribat el moment de crear un mitjà de comunicació que aplegui les veus al voltant de la unilateralitat.

El web de l’Unilateral té tres eixos comunicatius diferenciats: actualitat, reportatges i informació de fons o de referència al voltant de l’independentisme. És un projecte dinàmic i en creixement constant.

Concretant algun dels eixos que s’hi desenvolupen, seguim i monitoritzem el full de ruta del Govern especialment en relació a la creació de les anunciades estructures d’estat, la constitució i les comunicacions públiques. Difonem informació sobre processos d’independències recents i actuals en l’àmbit internacional i informem sobre l’actualitat des d’un vessant vertebrador de Països Catalans. I per fer-ho recollim articles d’actualitat, documents rellevants a l’entorn de la independència catalana i la unilateralitat, articles de fons d’anàlisi i reflexió en col·laboració amb especialistes en diferents àmbits, entrevistes i articles d’opinió.

Atès que és una àgora transversal, el web de l’Unilateral reflecteix opinions de tendències diverses. Així, per exemple, hi participen especialistes en temàtica militar al costat d’especialistes antimilitaristes, liberals al costat de socialistes, ecologistes al costat de …

L’objectiu és que l’Unilateral esdevingui una referència en l’espai independentista unilateral.

Ens podeu seguir a través de Twitter (@unilateralcat) i de Facebook (unilateralcat)