Una de les seus de l'Agència Tributària de Catalunya | Govern de Catalunya
Una de les seus de l'Agència Tributària de Catalunya | Govern de Catalunya

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha culminat el seu desplegament amb l’obertura de 27 noves oficines arreu del territori català: 14 oficines territorials i 13 de compartides amb l’Administració local. Aquestes 27 oficines se sumen a les 3 delegacions territorials de l’ATC a Girona, Tarragona i Lleida, als serveis centrals de Barcelona i a l’Oficina Territorial al Barcelonès Nord (Poblenou), que ja es va inaugurar el febrer passat, de manera que l’ATC passa a tenir 32 oficines amb l’objectiu d’oferir un millor servei, més proper i eficient als ciutadans.

D’aquesta manera, la xarxa d’oficines pròpies s’amplia fins a 15 amb les noves oficines territorials que obren portes a Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès, Figueres, la Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa.

Els ciutadans hi podran trobar els serveis següents:

– Gestió d’expedients tributaris.
– Servei de cita prèvia.
– Presentació d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC i recepció i registre de documentació relacionada amb aquests tributs.
– Informació sobre els tributs que gestiona l’ATC i les Diputacions, els Ajuntaments i altres ens locals adherits a Tributs de Catalunya.

Les 32 oficines amb què l’ATC compta des d’aquest mes de setembre, juntament amb els 161 punts d’informació i finestreta única de la xarxa Tributs de Catalunya, representen un total de 193 punts d’atenció i assistència tributària als contribuents. A partir d’aquest mes l’Agència Tributària de Catalunya disposa d’un cos de 800 treballadors, més del doble que fa un any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here