Membres del grup promotor registrant la ILP al Parlament
Membres del grup promotor registrant la ILP al Parlament
image_pdfimage_print

La Mesa del Parlament decidirà aquest dimarts al matí si admet o no a tràmit la iniciativa legislativa popular de declaració d’independència de Catalunya registrada el 2 de febrer pel grup promotor d’aquesta, format per membres de Solidaritat Catalana per la Independència. Figura com a primer punt de l’ordre del dia d’aquest òrgan del Parlament català:

La Mesa del Parlament està presidida per Anna Erra, de Junts per Catalunya i la seva vicepresidenta primera és la diputada d’ERC, Alba Vergés. Dels 7 membres de l’òrgan, 2 són de Junts per Catalunya, 2 d’ERC i 1 de la CUP. També hi ha 2 membres del PSC. La iniciativa tiraria endavant si almenys 4 dels membres hi voten a favor. També podria tirar endavant en el cas que 2 membres s’abstinguessin i 3 hi votessin a favor.

En cas que la Mesa admetés a tràmit la ILP, caldria que el grup promotor recollís almenys 50.000 signatures de suport a la iniciativa per tal que aquesta arribés a debatre’s al Parlament.

Publicitat
Publicitat