Membres del grup promotor registrant la ILP al Parlament
Membres del grup promotor registrant la ILP al Parlament
image_pdfimage_print

Aquest divendres dia 2 de febrer, Solidaritat Catalana per la Independència ha presentat la Iniciativa Legislativa Popular perquè el Parlament de Catalunya declari la Independència. El registre d’aquesta iniciativa l’han fet Lluís Tenas, David Folch i Francesc Fíguls, tots ells membres de l’Executiva Nacional del partit.

Els impulsors en faran un seguiment exhaustiu i per garantir que la Mesa del Parlament tingui tota la informació possible. En aquest sentit, han iniciat contactes amb tots els grups parlamentaris favorables a l’autodeterminació. A més a més, ja han posat data per una reunió amb el Cap de Gabinet de la Presidència del Parlament.

Seguidament, tota la documentació registrada pel grup promotor:

Publicitat
Publicitat
Memoria_Justificativa_ILP Proposicio_de_llei_declracio_independencia

El secretari general de SI també ha fet un vídeo exposant els motius per impulsar aquesta iniciativa: