image_pdfimage_print

Les xerrades informatives sobre la Llista Cívica per la Independència han tingut una gran acollida arreu del país. Fins ara se n’han fet cinc, que han convocat a prop de 400 persones, a Sant Pol de Mar, Palamós, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Feliu de Guíxols i Montblanc. A més, ja hi ha més de cinquanta xerrades programades a tot Catalunya, i s’espera arribar a la setantena, amb la participació d’unes 5.000 persones.

A la pàgina web llistacivicaxlaindependencia.cat/actualitat es va actualitzant dia a dia el llistat de xerrades que queden per explicar i debatre el projecte que votaran els socis de l’1 al 14 de març.

El projecte ha aixecat un gran interès entre les assemblees territorials, i moltes han sol·licitat organitzar xerrades sobre la Llista Cívica per la Independència. Aquest és el llistat per la setmana vinent:

Publicitat
Publicitat

– Dilluns 5 – Cambrils i Argentona
– Dimecres 7 – Horta Guinardó
– Dimecres 7 – Vic
– Dijous 8 – Dreta de L’Eixample
– Dijous 8 – Mollet del Vallès
– Divendres 9 – Arenys de Munt
– Divendres 9 – Vilafranca del Penedès