image_pdfimage_print

Comunicat de l’ANC:

El Primer d’Octubre, l’Assemblea Nacional Catalana organitza un acte a la plaça d’Urquinaona a les 11 h per commemorar i reivindicar aquesta data històrica.

Enguany fa sis anys que el SÍ a la independència va guanyar el referèndum i, per això, cal recordar aquella gesta i reafirmar la voluntat de complir amb el mandat sorgit de les urnes.

Publicitat
Publicitat

Hi haurà parlaments de la presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu; dels activistes Júlia Balas i Marcel Vivet, i del membre de Meridiana Resisteix Nacho Pallàs.

Al finalitzar els parlaments es farà una manifestació que anirà fins a la plaça de Sant Jaume.

RECUPEREM L’ESPERIT D’URQUINAONA!

La plaça d’Urquinaona de Barcelona és un referent de l’independentisme des de fa molts anys i per motius molt diversos, entre els quals cal destacar-ne el més recent i que tenim gravat a foc: les càrregues policials contra un jovent que no feia altra cosa que defensar el resultat del referèndum del Primer d’Octubre i denunciar la repressió política i judicial contra l’independentisme.

Per això, convoquem a tothom a la plaça d’Urquinaona el dia 1 d’Octubre a un acte que té per objectiu continuar impulsant la mobilització ciutadana: cal que la gent tornem a prendre les regnes i ens preparem novament per un nou i definitiu embat amb l’estat espanyol.

Volem fer efectiva la independència que ja vam votar i guanyar el Primer d’Octubre.
Ens veiem a Urquinaona!