image_pdfimage_print

Aquest dimecres al matí, una delegació de l’Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència s’ha reunit amb l’Assemblea Nacional de Catalunya, a la seu de l’entitat ubicada al carrer Marina de Barcelona. Per part de Solidaritat han assistit el Secretari General de la formació, David Folch, el secretari d’Estudis, Programes i Estratègia, Lluís Tenas i el secretari de Relacions Institucionals i Internacionals, Francesc Fíguls. Per part de l’ANC, la seva presidenta Dolors Feliu i el secretari d’Incidència Política, Josep Lluís Rodríguez.

Després d’una presentació protocol·lària de l’Executiva, s’han abordat diverses temes de l’actualitat política i s’ha fet una anàlisi amb especial atenció en l’espai independentista unilateral. El clima de la reunió ha estat de plena cordialitat.

Aquesta trobada s’inclou en la ronda de contactes que està duent a terme la nova Executiva de SI (com per exemple la reunió feta amb el President Quim Torra aquest dilluns, amb David Folch i Andreu Garriga)  i que inclou, també, reunions aparaulades amb el Consell de la República, l’AMI i el President Artur Mas. Queden pendents per falta de resposta a la petició, el President Pere Aragonès, Òmnium i els partits amb representació parlamentària com Junts, ERC i CUP.

Publicitat
Publicitat