image_pdfimage_print

“La represa i la reconstrucció del sector cultural; l’impuls de l’ús la llengua catalana i l’enfortiment de l’audiovisual i del digital”. Aquests són els eixos prioritaris de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, per aquesta legislatura.

Garriga els ha exposat en una entrevista a TV3, en què també ha afirmat que una de les seves prioritats és situar el pressupost del Departament de Cultura en el 2% del total dels comptes de la Generalitat: “Hi crec molt perquè portem dos anys treballant-hi; hi ha treballat Cultura, però també Economia”, a més dels partits polítics. “Tots estem molt d’acord en aquest 2% i, per tant, el portarem a terme”, ha afirmat. La consellera Garriga també s’ha mostrat convençuda, així com promotora i defensora de l’etiqueta “Cultura essencial”.

Nascuda a Barcelona l’any 1969, Garriga és llicenciada en Dret i va ser gerent de l’ICEC entre 2007 i 2016, per la qual cosa coneix La Rambla de Barcelona “moltíssim, perquè hi vaig passar nou anys”. “És una mica com tornar a casa”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat