Pel pedregar

image_pdfimage_print

En aquest petit país nostre, som tots tan bones persones que pensem que l’univers està de la nostra part. Que si fem el bé, ens retornarà, tard o d’hora, més bé.

Quan el món va pel pedregar, aquí pensem que trobarem un contrafort que frenarà la caiguda. És que som bona gent i l’univers ens retorna bondat a cabassos.

Així és com viu la gran majoria de persones aquesta suposada epidèmia, pensen que si són bons minyons; es queden a casa; es posen la mascareta durant hores i hores; es vacunen –ai, perdó, el bon catalanet ara en diu «vaccina»–; s’unten sovint les mans de gel alcohòlic; no van a veure els familiars; no fan trobades amb amics, etc., llavors els astres seran benèvols i el país es guarirà d’aquesta pesta negra amb versió segle XXI.

Publicitat

La innocència dels catalans no té límits, creuen que els polítics són uns penques, els d’aquí perquè estan governats per l’habitual gasiveria nostra, i els d’allà, per l’habitual menyspreu a tot el que és d’aquí. Però, ai las, en qüestió de salut, tots són sants barons que només volen el nostre bé.

Ningú, gairebé, no s’atreveix a qüestionar la veracitat de tots aquests consells sanitaris amb els quals empaperen les parets dels nostres pobles i dirigeixen les nostres vides des dels mitjans d’informació, en fa ja més de quinze mesos.

Però cal saber que l’aïllament de persones sanes no ha estat mai posat en pràctica abans perquè mai abans s’ha considerat necessari, tot i que mai abans hi ha hagut un sistema sanitari tan extens i complet com el d’ara.

Que mai abans no ha estat necessari tapar-se la boca i el nas per evitar de contraure una malaltia que no és respiratòria o per evitar d’agafar un virus que no està volant per l’aire.

Que mai abans no s’havia administrat una vacuna que no ha passat la 3a fase d’experimentació, i que aquesta fase s’està fent ara amb tothom fent de conills d’índies sense saber-ho.

Que mai abans no s’havia administrat un tractament genètic que té com a conseqüència (o qui sap si n’és el principal objectiu) l’esterilització d’homes i dones, segons avisen molts metges, viròlegs i científics.

Aquest darrer aspecte és el més inquietant de tots. Si es compleixen les prediccions dels científics que estan censurats als mitjans oficials, no caldrà que ens preocupem més per preservar la nostra cultura, ni la nostra llengua, ni tan sols el nostre territori. En pocs anys el nombre de catalanets haurà disminuït tant que altres persones hauran poblat aquest ric territori de la mediterrània. Segurament que en sabran treure un bon profit.

Que això de la pandèmia és fals ja ho saben del cert les ments més brillants, com per exemple el prestigiós advocat alemany Reiner Fuellmich, conegut per haver demandat el banc alemany Deutch Bank i l’empresa de cotxes Volkswagen, i evidentment haver guanyat la demanda en els dos casos.

Ara aquest advocat, ajudat per un miler més d’advocats i uns deu mil científics (10.000), ha presentat una demanda per crims contra la humanitat i n’acusa l’OMS, el forum de Davos i els CDC dels EUA. Diu que la pandèmia de covid-19 són els pitjors crims contra la humanitat mai comesos.

No crec que una persona de la talla de Fuellmich s’hagi ficat en aquest esbarzer per perdre-hi el temps, o sigui que alguna cosa certa hi deu haver.

De moment, els catalanets fan cua a les sales de vacunació i en surten la mar de contents per haver complert amb un deure ciutadà. Per cert, el concepte del bé comú és un altre dels mites amb els quals ens manipulen, serveix per crear unitat i facilitar l’exercici de l’autoritat. Tot i que molta gent ho veu com un tret democràtic, en realitat és un tret de lideratge autoritari, és la idea del fascio romà, del qual en deriva el corporativisme autoritari del feixisme. Tampoc el fet de portar mascareta té res a veure amb la salut, i encara menys amb el respecte als altres, tapar-se el rostre no serà mai un signe de respecte sinó de submissió.

Mentre bona part de la gent d’aquest petit país fa més de deu anys que està enfeinada a tapar un forat a la barca catalana, a l’horitzó s’hi veu venir un tsunami que s’emportarà la barca catalana, el vaixell espanyol i el transatlàntic europeu.

Salutacions.

1 COMENTARI

  1. Sra, ens podria donar alguna mínima referència de tot això que diu? O s’ho ha inventat?.

    No he llegit enlloc res semblant, i si fossin tants milers els que ho diuen alguna cosa ens hauria arribat. No creu?

Comments are closed.