image_pdfimage_print

El Consell per la República posa una nova eina de sobirania a disposició de totes les persones registrades: una targeta vinculada a un codi QR únic i intransferible que ja es pot sol·licitar.

Es pot escollir com es vol la Identitat Digital Republicana: amb la targeta física feta amb material biodegradable, per 12 € (i que també inclou la versió digital) o bé disposar només de la versió digital, per 6 €. En fer-te del Consell se t’assigna un número ID que t’acredita com a membre de ple dret del Consell i et permet votar i la participació en consultes.

Ara, a més, si es demana la targeta amb el QR, es facilitarà alguns tràmits com la identificació, el registre o simplificarà l’accés als serveis i a l’APP. A més, s’oferiran avantatges de tota mena al teixit associatiu, de serveis i empresarial dels Països Catalans. Al moment de demanar la targeta s’ha de verificar l’adreça postal on s’enviarà.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

A la targeta física de la ID hi ha el QR. L’enviament pot variar d’entre un mínim d’1 setmana i un màxim de 3. En cas de pèrdua o robatori, per a cancel·lar la targeta, hi ha diferents maneres de comunicar-ho: a l’espai “Perfil ciutadà” que hi ha a la web del Consell o l’APP.