Font: OMS
image_pdfimage_print

El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 57.093 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).

D’altra banda, hi ha un total de 130.346 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Del total de casos acumulats, fins ara han mort en un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé sospitós, un total de 5.987 persones.

Publicitat
Publicitat

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 3.881 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 618.

A més, del nombre total de positius arreu del país, 8.366 són professionals sanitaris, mentre que 5.077 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 31.236 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total d’11.453 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 26.721 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 10.401 persones fins al dia d’avui amb la Covid-19 o sospitosos. D’aquestes, 3.022 han mort a una residència, 129 a un centre sociosanitari i 579 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Dades de la COVID-19 a Catalunya

Referències internacionals

Incloem aquí algunes fonts internacionals de referència sobre les dades mundials: