Control de carretera dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Control de carretera dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
image_pdfimage_print

Els Mossos d’Esquadra han anunciat l’inici de controls per garantir que es compleixin les indicacions de reducció de la mobilitat a la carretera AP-2 a l’entrada de Catalunya pel Segrià i a l’estació de l’AVE de Barcelona.

Aquesta mesura té lloc després que ahir el govern català demanés el confinament solidari de Catalunya als seus ciutadans i demanés al govern espanyol el tancament de comunicacions sota el control estatal amb la resta del món (ferrocarril, ports i aeroports).

Aquesta tarda, en roda de premsa, el govern ha donat dades de reducció de la mobilitat viària al voltant d’un 50% respecte a un dissabte normal.

Publicitat
Publicitat