image_pdfimage_print

En la concentració a la Meridiana, ahir a a la nit, agents de la BRIMO van retenir Roger Español, un cop la manifestació ja s’havia dissolt. Com es pot veure en el vídeo d’Emili Puig (enllaç), quan la gent ja tornava a casa, Roger Español, va ser identificat a distància, perseguit, acorralat i retingut, en el que sembla un cas clar de venjança i represàlia per part de la BRIMO.

Roger Español, que va perdre un ull el Primer d’Octubre, va ser candidat de JxCat al Senat i destacat crític de l’actuació dels Mossos en les manifestacions després de la sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics catalans i ha participat en moltes de les mobilitzacions que s’han anat fent aquest mesos.

1 COMENTARI

  1. La Brimo i els Mossos d’Equadra en general s’estan comportant com la pitjor policia que són. Ja han caigut les caretes. Allò de l’atemptat de la rambla va ser un miratge i fa mesos que demostren què són i què estan disposats a fer contra l’independentisme. No hauria d’estranyar gens perquè l’origen fosc dels mossos d’esquadra és van ser creats per l’administració borbònica de Felip V, i eren escamots que perseguien la dissidència austriacista després de la derrota del 1714, si fa no fa com ara.

Comments are closed.