image_pdfimage_print

COMUNICAT TSUNAMI DEMOCRÀTIC 18-D: DRETS, LLIBERTAT, AUTODETERMINACIÓ. CONVOCATÒRIA NACIONAL 16.00H
Com s’ha explicat en anteriors comunicats, en una situació d’excepcionalitat cal actuar de manera excepcional. En aquests moments una part important de la població catalana pateix una exclusió per raons d’ideologia. Ni pot exercir drets fonamentals sense repressió, ni pot exercir el seu dret a l’autodeterminació. A més, desenes de persones són o han estat a presó simplement per exercir i promocionar aquests drets.

Després de constatar la impossibilitat de pactar amb el FC Barcelona i el Reial Madrid CF l’oportunitat de fer visible, a les grades i al camp, i de forma efectiva, la crida al diàleg que Espanya ignora, Tsunami Democràtic es compromet a fer-ho.

Per això Tsunami Democràtic convoca una concentració massiva el 18 de desembre a les 16h als afores del Camp Nou. Els punts de trobada seran:
– Carrer d’Arístides Maillol amb l’Avinguda de Joan XIII Ve.ins i veTnes de la Catalunya Central, Camp de Tarragona, Lleida i Pirineus.
– Avinguda de Joan XIII amb el carrer Menéndez y Pelayo Ve.ins i veïnes de Barcelona ciutat.
– Travessera de Les Corts amb Arístides Maillol Ve.ins i veïnes de l’Hospitalet, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Penedès, Garraf, Terres de l’Ebre i País Valencià.
– Travessera de Les Corts amb Elisabeth Eidenbenz Ve.ins i veïnes de Girona, Barcelonès Nord, Vallès Oriental, Catalunya Nord i les Illes.

Publicitat
Publicitat

Fins ara, més de 18.000 persones s’han inscrit per diversos canals a la convo-catòria. Moltes d’aquestes persones, amb entrades o abonament de soci, ja han rebut les consignes pertinents i s’han organitzat per desenvolupar les accions previstes per a una jornada que serà seguida per 650 milions de persones arreu del món.

1 COMENTARI

  1. I caldrà comprar una samarreta com quan la diada? Va home, va. Ja està bé de performance que ningú no veurà a la tele de fora d’espanya. Fa més d’un mes i mig que no fan res de res. No calia fer una aplicació pel mòbil si després ho expliquen tot per Twitter o Telegram i sobretot amb tan poca activitat. M’imaginava una altra cosa i resulta que és per fer el paperina. Decepció TOTAL.

Comments are closed.