image_pdfimage_print

Demòcrates de Catalunya exigeix la dimissió del Conseller d’Interior Miquel Buch, o en el seu defecte la seva destitució immediata per part del President Torra

Davant l’actuació absolutament desproporcionada dels Mossos d’Esquadra durant la repressió de les manifestacions d’ahir i avui arreu de Catalunya, Demòcrates de Catalunya exigeix al Conseller Miquel Buch la seva dimissió com a màxim responsable de l’indigna i terrible actuació de la policia, apallissant literalment i gratuïta a centenars de ciutadans pacífics, i deixant ferits de gravetat tant ahir com avui.

Si aquesta dimissió no es produeix, Demòcrates exigeix al President Quim Torra que destitueixi de forma immediata al Conseller Buch i al seu equip. Estem convençuts que l’actuació dels Mossos no representa a tot el cos policial.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Una societat democràtica com la nostra no pot tolerar ni un minut més aquestes actuacions bàrbares i desproporcionades.