image_pdfimage_print

L’Associació Nova Política s’ha creat amb l’objectiu d’organitzar primàries obertes a tota la ciutadania i constituir candidatures per concórrer a les eleccions al Parlament de
Catalunya. Fa poques setmanes que l’Associació Nova Política s’ha inscrit en el registre d’associacions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya com una entitat que es posa al servei de tots els ciutadans de Catalunya.

La seva presidenta en funcions, na Violeta Gràcia, que fou número 5 a la llista d’en Jordi Graupera, Barcelona és Capital, a les darreres eleccions municipals, explica que “la seva finalitat fundacional és organitzar processos d’elecció de candidats i candidates a través de primàries obertes a tota la ciutadania per tal de construir candidatures independentistes per a les eleccions al Parlament”.

L’Associació Nova Política considera que aquesta proposta ha esdevingut una necessitat imperiosa atès “el grau de degradació de la política actual i els incompliments dels partits polítics i dels seus líders de defensar el resultat del referèndum d’autodeterminació del 1r d’octubre del 2017”. Els membres fundadors de l’Associació Nova Política també creuen que cal construir un instrument que permeti als ciutadans de Catalunya accedir al Parlament de Catalunya sense la intermediació de les estructures dels partits actuals. Amb aquest objectiu l’Associació Nova Política ha creat unes eines que, en forma d’estatuts i reglaments, en regulen el funcionament, i amb les quals es vol generar una dinàmica d’acció política més oberta, democràtica i participativa.

Publicitat
Publicitat

En la pàgina web de l’Associació Nova Política, s’exposen els documents constitutius i de funcionament de l’organització.

2 COMENTARIS

  1. Llastima de recurssos malgastats, pero aquesta vegada no ho paga l ANC ja es quelcom positiu. El poble de Catalunya ja ens varem pronunciar a les municipals i no volem mes partits politics ni mes politics que no aporten res de nou al que ja tenim.

    • Lo de comprensió lectora com ho portem? D’on treus que és un partit polític? Tu poder estás content i conformat amb a qui votes. Jo celebro iniciatives d’aquest tipus. Comença a ser hora de que la ciutadania agafi la parlla pel manec.

Comments are closed.