image_pdfimage_print

L‘ANC-ENGLAND organitza en el marc de la celebració de la Diada 2019, el debat Objectiu Independència amb la participació de Toni Comín (Conseller de Salut a l’exili), Aurora Madaula (Diputada al Parlament, JxCat), Jordi Graupera (Impulsor moviment Primàries Catalunya), Marta Rosique (Diputada al Congrés espanyol, ERC), Francesc Ribera (exregidor de la CUP a Berga) i Abel Riu (Cap de l’oficina internacional de l’ANC).

El debat tindrà lloc el dissabte dia 7 de setembre a les 18 hores al Waterloo Creative Studio del centre de Londres. En el debat s’hi analitzarà la conjuntura actual i se cercaran propostes per recuperar la iniciativa.

L’acte començarà a les 16 h i inclourà entre altres activitats un taller infantil, l’actuació de la Colla Bastonera de Londres i un concert a càrrec de Titot i David Rosell. Podeu veure el programa complet en el cartell que s’adjunta.

Publicitat
Publicitat
Font: publicdomainpictures.net

Els actes relacionats amb la Diada acabaran l’11 de setembre amb la convocatòria d’una concentració a les 19 h al davant de la seu del govern britànic, a Downing Street, núm. 10, per denunciar la repressió de l’Estat i reclamar la intervenció internacional i, en concret, del govern britànic, per ajudar a trobar una solució democràtica a la qüestió catalana basada en el compliment del mandat democràtic sorgit del referèndum del 1r d’octubre.