Imatge de l'Independence One a Cambrils l'any 2014
image_pdfimage_print

S’està organitzant per al matí del 8 de setembre l’acció Onada per la Independència que té previst fer sortir a mar tota mena d’embarcacions que lluiran l’estelada. Embarcacions que salparan de Colera fins a Torredembarra amb l’objectiu d’escalfar motors abans de la Diada i continuar internacionalitzant el procés independentista català.

L’acte està organitzat i convocat per les següents entitats: l’ANC, Esportistes per la República, Clam per la Llibertat, Fem Consell, Free Romeva i la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial.

Cartell promocional de l’acte de diumenge 8 de setembre

Hi són cridades tota mena d’embarcacions, velers, motores, pneumàtiques, fins a caiacs o gent nedant. El requisit indispensable, però, resideix en què tots els vaixells hauran de lluir banderes estelades catalanes en qualsevol de les seves modalitats.

Publicitat
Publicitat

Les diferents embarcacions salparan des de diferents ports del litoral català, començant per Colera i acabant a Torredembarra, tot passant per l’Escala, Begur, Palamós, Blanes, Arenys de Mar, Mataró, Badalona i Barcelona.

Les entitats convocants esperen que la convocatòria sigui un èxit, i així “tenyir d’estelades unes hores la mar mediterrània”.