image_pdfimage_print

Pirates de Catalunya ha obert una votació en línia dirigida a la seva militància per decidir quina ha de ser la seva postura de cara a les eleccions al Congrés i al Senat del pròxim 28 d’abril. En una nota interna dirigida a la militància, el partit pirata ha manifestat que, tot i que l’opció per defecte del partit és presentar-se a tots els comicis, és l’Assemblea en darrera instància qui decideix l’actuació del partit.

En cas que Pirates de Catalunya decidís participar en aquests comicis, caldria presentar prop de 8000 signatures per poder tenir llistes electorals a les quatre províncies catalanes. En paraules del Coordinador General de Pirates de Catalunya, Enric Pineda, “és una tasca feixuga que els partits amb representació parlamentària no necessiten. Sembla irònic com partits que defensen postulats contraris als drets humans com VOX no hagin de recollir aquests avals pel fet de tenir representació a Andalusia, i Pirates de Catalunya necessiti pagar aquest peatge per dur el seu missatge polític de drets humans, democràcia directa i compliment del mandat del primer d’octubre”.

La votació finalitzarà el dilluns 25 a les 23.59 hores, i tot seguit es proclamarà la decisió de la militància del partit.

Publicitat
Publicitat