image_pdfimage_print

El pròxim dimecres 20 de febrer, a les 20.00 hores, la llibreria Espai Mallorca de Barcelona acollirà la presentació-debat del llibre I després del procés, què? Reflexions de la generació que ve,(Pagès Editors, 2019), que se centrarà en el futur de l’estratègia exterior sobiranista.

Al debat hi assistirà en Miquel Vila, un dels coordinadors del llibre i autor del capítol centrat en l’estratègia internacional del sobiranisme, juntament amb Diana Coromines, extècnica de la Delegació de la Generalitat de Dinamarca i Països Nòrdics i número 3 de Primàries Barcelona i Abel Riu extècnic de la Delegació de la Generalitat a Polònia i cap de l’Oficina internacional de l’Assemblea Nacional Catalana.

L’obra, amb pròleg de Jordi Cuixart i epíleg de Valtonyc, està coordinada per Miquel Vila, Joan Miró, Jordi Vives i Adrià Font i agrupa aportacions d’un grapat de joves activistes sobre els reptes que afronta l’independentisme i pretén donar un punt de vista generacional per contribuir a l’emergent debat en el si de l’independentisme sobre què cal fer en l’actual moment de canvi de cicle i desorientació estratègica.

Publicitat