Primera presentació de candidats de Primàries Barcelona fa unes setmanes | ANC
Primera presentació de candidats de Primàries Barcelona fa unes setmanes | ANC
image_pdfimage_print

Aquest divendres al vespre, Primàries Catalunya presentarà públicament la llista definitiva de candidats a la ciutat de Barcelona, que supera la seixantena de persones. Durant aquest acte tots podran exposar, de manera breu i sintètica, els punts cardinals del seu programa electoral, en un acte obert a la ciutadania.

Posteriorment, i de manera més informal, els candidats baixaran de l’escenari i podran xerrar més distesament i de manera individual amb els assistents, que podran compartir dubtes, punts de vista i en definitiva conversar amb tots els candidats.

L’acte es durà a terme a Escola Pia Nostra Senyora i comptarà amb la presència de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie; la representant de Primàries Barcelona, Anna Arqué, i de Primàries per la República, Josep Manel Ximenis.

Publicitat
Publicitat