El president Torra al Centre Penitenciari Lledoners
image_pdfimage_print
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat aquest vespre després de visitar els presos polítics al Centre Penitenciari Lledoners que “no ens aturarem fins que els presos polítics siguin lliures”. “Que estiguin avui aquí és un acte estrictament de justícia, però no és el que volem, perquè no haurien de ser a la presó i per això lluitarem”, ha insistit. El cap de l’Executiu ha visitat Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que avui han estat traslladats a la presó de Lledoners, on també aniran Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull.
Després de visitar Junqueras, Romeva, Cuixart i Sànchez, el president s’ha adreçat als participants en la marxa per la llibertat convocada per l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils per reclamar l’alliberament dels presos polítics i els hi ha agraït la seva implicació. “Són companys, polítics demòcrates i honorables que no haurien de ser aquí, sinó a casa seva, lliures”, ha deixat clar.
També s’han desplaçat fins al Centre Penitenciari Lledoners el president Artur Mas; el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall; el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró; el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa.