image_pdfimage_print

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa han detingut un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), com a presumpte autor d’un delicte de lesions, delicte d’odi i discriminació i delicte de desordres públics.

Els fets van passar el dia 3 de juliol cap a les 22.30 hores quan una patrulla, que es trobava fent tasques de seguretat ciutadana, va ser alertada per ciutadans que es trobaven a la rotonda de la sortida del Centre Penitenciari Lledoners de la carretera C-55 punt quilomètric 37 de Sant Joan de Vilatorrada en la concentració que esperava els presos polítics.

En apropar-se al lloc, els agents van comprovar que hi havia un home amb sang a la boca i que, segons testimonis, havia estat agredit per un grup de persones que estaven arrencant llaços grocs i esborrant els que hi havia pintats a la via pública.

Publicitat
Publicitat

Els agents van sol·licitar immediatament una ambulància dels Sistemes d’Emergències Mèdiques (SEM) per tal que atenguessin la víctima, la qual finalment va ser traslladada a l’Hospital General de Manresa.

Davant d’aquests fets, es va identificar les persones que es trobaven al lloc i es van iniciar les diligències corresponents per tal de determinar els fets ocorreguts, a l’espera de la denúncia de la víctima per poder determinar l’abast de les lesions.

Al dia següent, un cop recollida la denúncia de la víctima mentre es trobava a l’hospital i també escoltats en declaració diferents testimonis, els mossos van poder identificar un dels agressors. Després de diversos intents, finalment ha estat detingut avui al migdia a la comarca del Bages.

La investigació continua oberta i no es descarten més actuacions.