image_pdfimage_print

Ahir es va celebrar una nova edició de la Nit de les Lletres Catalanes, a la ciutat de València.

La Nit de les Lletres Catalanes és una ocasió perquè lectors i autors comparteixin una vetllada amb la literatura catalana més actual feta des del País Valencià com a gran protagonista. Una trobada en què els autors esdevenen al mateix temps protagonistes i espectadors, i en què els espectadors poden conèixer de primera mà, com a lectors, les últimes novetats literàries en la nostra llengua. Presentà l’acte el poeta Vicent Penya.

Els autors que hi participaren van ser: Pep Alfonso, Carme Arnau Orts, Núria Cadenes, Manel Carceller, Pere Císcar, Maria Conca, Carles Enguix, Cristina Escrivà, Josep Ferrer, Roser Furió, Josep Guia, Imma López Pavia, Jaime Lozano, Rubén Luzón, Carme Manuel, Josep Micó, Rodrigo Mira, Manuel Molins, Octavi Monsonis, Josepa Montagut, Gemma Pasqual, Vicent Penya, Hermini Pérez Edo, Jaume Pérez Montaner, Salut Pla, Raquel Ricart, Josep Lluis Roig, Isabel Robles, Antoni Rubio, Mari Carmen Sáez, Encarna Sant-Celoni, Josep Vicent Sanxis i Albert Toldrà.

Publicitat
Publicitat

La Junta Territorial del País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana va reprendre, ara fa uns anys, aquesta iniciativa que inicià Simó Aguilar des del Club «A la Nostra Marxa» l’any 2002.

L’acte comptà amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la llibreria Fan Set —que posarà a la venda els llibres presentats—, i la Societat Coral El Micalet. Va ser precisament en la seu social d’aquesta darrera entitat on es va celebrar