image_pdfimage_print

El CDR de Londres ha reivindicat la legitimitat del president Carles Puigdemont i la defensa de la República penjant una pancarta de grans dimensions a la Delegació del Govern català a Londres, que es troba tancada com a conseqüència directa de l’article 155.

Amb aquesta reivindicació el CDR de Londres insta als diputats electes que representen la majoria independentista parlamentària a desencallar el bloqueig institucional i investir al president electe, Carles Puigdemont. Paral·lelament, exigeixen la reobertura de les Delegacions del Govern a l’Exterior així com la reincorporació del personal acomiadat, per tal que s’estableixin com a ambaixades fidels al Govern de la República.

El CDR de Londres segueix planificant noves accions amb un doble objectiu: d’una banda defensar la República i el Govern legítim i, de l’altra, sensibilitzar la societat britànica sobre la manca de garanties democràtiques que es viu a Catalunya.

Publicitat
Publicitat