image_pdfimage_print

El president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comin, Clara Ponsatí, Lluís Puig i Meritxell Serret van assistir ahir a la Grande Place de Lovaina a la concentració organitzada de l’ANC de Brussel·les, per recordar els 100 dies d’exili del Govern de Catalunya. A l’acte es tocà el Cant dels Ocells.

En unes declaracions fetes durant l’acte, Puigdemont va afirmar que “100 dies després, el problema no només no s’ha resolt, sinó que s’ha agreujat”. També va afegir que “Destinarem tot el temps que estiguem aquí, que esperem que sigui poc, a què les coses es normalitzin i es pugui respectar el resultat de les eleccions” i que “La voluntat del poble català continua sent ferma en una direcció que el món ha llegit (…) l’anhel, de decidir el seu propi futur amb les eines de la democràcia, des del diàleg i el reconeixement de l’altre”.

En referència a Jordi Sànchez, del qual ahir es va saber que el jutge del Tribunal Suprem espanyol li havia denegat la llibertat, va afirmar que “És especialment dolorós veure com encara hi ha qui justifica la presó preventiva en què s’està retenint a gent decent, de pau, demòcrata i honesta”.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat