Concentració per l'alliberament dels presos polítics catalans a Hong Kong | Suki Yip
Concentració per l'alliberament dels presos polítics catalans a Hong Kong | Suki Yip
image_pdfimage_print

Un grup de catalans i hongkonguesos s’han trobat aquesta tarda a la Torre del Rellotge Tsim Sha Tsui de la ciutat asiàtica per reivindicar els drets humans dels catalans i reclamar l’alliberament dels presos polítics catalans. Els participants han desplegat diverses estelades i cartells amb el lema “Freedom for catalan politics in jail!!” (llibertat pels polítics catalans empresonats) al costat d’un dels edificis icònics de la ciutat. La concentració estava convocada pel grup de Hong Kong en suport a Catalunya i pel grup de Catalans a Hong Kong.

La torre del rellotge TST moment abans de la concentració | Suki Yip
La torre del rellotge TST moment abans de la concentració | Suki Yip