Marta Rovira en la penjada de cartells d'inici de la campanya aquest divendres després de l'acte del Pacte pel Referèndum | ERC
Marta Rovira en la penjada de cartells d'inici de la campanya aquest divendres després de l'acte del Pacte pel Referèndum | ERC
image_pdfimage_print

La secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, acompanyada del vicesecretari general d’Imatge i Comunicació i portaveu del partit, Sergi Sabrià, ha donat el tret de sortida a la pre-campanya pel Sí al referèndum amb una encartellada amb les imatges i eslògans que recullen arguments pel Sí.

Marta Rovira ha explicat que “la independència és l’eina indispensable, no només per fer un nou país sinó per construir-lo fent-lo millor, més just més net”. Rovira ha assegurat que és una precampanya “no només per un Sí a un nou país sinó que és un Sí a moltes coses, per això avui diem molts Sí: Sí a tenir moltes més oportunitats, Sí a tenir un futur digne, Sí a un habitatge digne, Sí a gaudir de les infraestructures que ens mereixen i que paguem amb els nostres impostos”.

El vicesecretari general d’Imatge i Comunicació i portaveu del partit, Sergi Sabrià, ha explicat que aquesta precampanya “no té un sol eslògan, en té molts, perquè la volem omplir de continguts amb tants arguments com oportunitats n’esperem de la República”. Sabrià ha destacat que “aquesta campanya segueix la línia de la campanya anterior, de gent que et mira als ulls i et parla directament, i t’explica que l’únic canvi possible és la República”.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

L’inici de la precampanya del referèndum ha estat poc després de l’última reunió del Pacte Nacional pel Referèndum, aquest divendres a la tarda al Palau de Congressos, d’acord amb el compromís d’Esquerra Republicana de respectar la feina i el temps de les entitats que integren el Pacte.