Imatge d'una emissió del programa 'Els Matins' de TVC | TVC
Imatge d'una emissió del programa 'Els Matins' de TVC | TVC
image_pdfimage_print

A partir del setembre Televisió de Catalunya (TVC) renovarà totalment la seva graella atesos els mals resultats dels programes i la baixada en les audiències. Així, programes com ‘Els Matins’, ‘La Riera’, ‘Divendres’, desapareixen. També hi haurà un “ball de presentadors”. Raquel Sans, actual corresponsal als Estats Units, tornarà a presentar el TN Migdia, substituint Ariadna Oltra, que serà baixa per maternitat. Substituint Raquel Sans, hi haurà Xesco Reverter, actual cap d’internacional de la cadena.

Ruth Jiménez i Vador Lladó, presentaran un nou programa, que substituirà el ‘Divendres’. Hi haurà una tercera temporada de la sèrie “Merlí”. “Això no és un Trio”, serà també un nou programa que faran Ana Boadas, Bibiana Ballbé i Àngels Molina. Un renovadíssim TN Comarques, més llarg, i que enllaçarà amb el TN Migdia, dirigit i presentat per Núria Solé.

Fons de la cadena, indiquen que, de moment, són els canvis que es poden anunciar, però que n’hi haurà més, bastants més. Tot per a oferir una televisió de qualitat, potent, i tenir més audiència.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

1 COMENTARI

Comments are closed.