image_pdfimage_print

Ahir, el coronel irlandès (retirat) Dorcha Lee, va visitar el Fossar de les Moreres i va retre marcialment un homenatge als Patriotes Catalans que hi són enterrats. També hi va deixar un pomell de flors amb la bandera irlandesa.

El coronel Lee és un dels co-autors del llibre Política de Defensa i Estat propi, recentment publicat. Amb un amplíssim full de serveis que inclou haver estat comandant de la Policia Militar de les Forces de Defensa d’Irlanda, participació en múltiples missions de pau de l’ONU arreu del món, observador electoral, activista ONG, i analista de defensa que ha aconsellat la creació de les futures forces de defensa d’Escòcia.

1 COMENTARI

  1. Se li ha d’agrair el detall. Llàstima que la proposta que fa en el llibre “Política de defensa i estat propi” no ens serveix de res. No ha fet una anàlisi de riscos, perills i amenaces adequat. No s’ha informat sobre Catalunya i la seva relació amb Espanya. Ha fet una proposta pensant en Escòcia, no en Catalunya. Seran els militars catalans que es passin a les futures “Forces de Defensa Catalanes” els qui dissenyaran el nostre futur exèrcit. Com és natural.

Comments are closed.