image_pdfimage_print

El mateix dia que s’ha sabut que, segons la 1a Onada del 2017 del Baròmetre d’Opinió Política (BOP), elaborada pel Centre d’Estudis de l’Opinió (CEO), que un 50,3% dels enquestats són favorables que se celebri un referèndum unilateral sobre la independència de Catalunya, i que, en cas de celebrar-se, hi participarien prop del 75%, i de saber-se que la victòria independentista seria d’un 66%, el Pacte Nacional pel Referèndum, que propugna la celebració d’un referèndum pactat amb l’estat, ha fet públics els seus plans immediats. Cal dir que el suport a aquest tipus de referèndum seria, abassagador, més del 73%.

Recollida de signatures i macroacte

De cara a diada de Sant Jordi, el Pacte mobilitzarà 2.000 voluntaris per a recollir signatures en uns 1.000 punts escampats per tot el país, a favor del manifest que en el seu moment es va aprovar. La recollida s’iniciarà una setmana abans de la celebració de la diada.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Posteriorment, al mes de maig, es pensa en la celebració d’un macroacte, el format del qual, però, encara no està decidit.