Manifestació a Verona en suport a la independència de Catalunya

image_pdfimage_print

Sota el lema “Catalunya fa una crida, el Veneto respon” tindrà lloc a Verona, el proper 25 de febrer  una manifestació en suport a la independència de Catalunya. Els independentistes de la regió del Vèneto – que van obtenir un 5% dels vots en les darreres eleccions regionals – han decidit sortir al carrer i reunir-se a la Piazza Bra a les dues de la tarda, per marxar després pacíficament davant del consolat espanyol com a mostra de suport per les llibertats de Catalunya. Segons les informacions no hi haurà consignes de partit. Els independentistes del Vèneto tenen assumit que aquest any tindrà lloc un referèndum d’independència a Catalunya, segons el comunicat:

Tot i la fèrria oposició de Madrid i el processament de diversos dels seus líders independentistes, Catalunya té la intenció de celebrar el referèndum sobre la independència aquest any, com està previst per decisió majoritària,  i segons el que ha confirmat el president de la Generalitat Puigdemont en diverses ocasions.