Esquerres per la Independència
Esquerres per la Independència
image_pdfimage_print

Esquerres per la Independència dóna el tret de sortida a una nova campanya de suport al referèndum com expressió de la sobirania del poble català i millor mecanisme per culminar el procés d’independència. Des d’Esquerres per la Independència defensen que el referèndum permetrà sumar el màxim de suports, més enllà d’opcions polítiques concretes, al projecte de construcció de la nova República Catalana. Per tant, renoven el compromís de treballar de manera oberta i transversal amb totes les persones d’esquerres per eixamplar la base social favorable a la Ruptura Democràtica i establir un nou marc de convivència favorable als interessos de les classes populars.

Des de la plataforma afirmen que la construcció de la República Catalana independent és una oportunitat immillorable per bastir una societat justa, solidària, amb un estat radicalment democràtic que vetlli pels drets socials i el just repartiment de la riquesa.

Per tot això, les organitzacions, entitats i persones que van posar en marxa la campanya de les Esquerres pel SíSí el 9N, i que després van prosseguir l’acció comuna sota la denominació d’Esquerres per la Independència de cara a les plebiscitàries del 27S, han decidit enfortir el convenciment que l’única via per assolir la plena emancipació social és a través de la construcció de la República Catalana independent.

Publicitat
Publicitat

Així doncs, Esquerres per la Independència es posen a treballar per a la celebració del referèndum i per guanyar el «Sí», tot fent una crida als sectors, organitzacions i persones d’esquerres que vulguin contribuir a la construcció d’un futur de justícia social i de llibertat nacional a afegir-se a aquesta nova campanya impulsant nuclis arreu del territori. També, fan una crida a les organitzacions d’esquerres a que plantegin i comencin les seves respectives campanyes de defensa del referèndum i de la República Catalana.

1 COMENTARI

Comments are closed.