La parada informativa de Demòcrates a Vilanova i la Geltrú | Demòcrates Garraf
La parada informativa de Demòcrates a Vilanova i la Geltrú | Demòcrates Garraf
image_pdfimage_print

Aquest dissabte al vespre, Demòcrates de Catalunya, ha emès un comunicat condemnant l’agressió que han patit membres del seu partit a Vilanova i la Geltrú mentre duien a terme una parada informativa en aquest municipi.

Els fets, segons la formació, han tingut lloc “quan una persona ha amenaçat primer, i després ha destrossat la parada informativa de Demòcrates i Joves Demòcrates, a les 3 de la tarda a Vilanova i la Geltrú”. Denuncien també que  “És evident que es tracta d’una agressió amb rerefons polític i ideològic que en qualsevol societat democràtica i sana no es pot tolerar”.

A més, anuncien que cap agressió els farà desistir del seu propòsit d’ampliar la base social de l’independentisme. “Les nostres armes són els arguments i els vots, i mai cap acte violent farà que ens desviem ni un mil·límetre del nostre objectiu”, sentencien.

Publicitat
Publicitat