image_pdfimage_print

Els propers 30 de setembre i 1 d’octubre el Partit Demòcrata Català escollirà els comitès que durant els propers quatre anys dirigiran les regions i les agrupacions comarcals o de districte de la formació. Aquest dimarts s’ha tancat el termini de presentació de candidatures, en les que Reagrupament, com a associat al PDC, també hi participa arreu del territori.

Per la federació de Barcelona, el reagrupat i coordinador a Sarrià- St. Gervasi, Albert Aragonès formarà part de la candidatura Sumem, encapçalada per la regidora Mercè Homs. Sumem optarà a presidir la federació juntament amb dues altres candidatures.

Pel que fa al Penedès, el coordinador de l’Alt Penedès, Ramon Alonso i l’associada Mònica Moratò, formaran part de la única candidatura que s’ha presentat per dirigir l’executiva comarcal de l’Alt Penedès. També estaran en candidatures úniques l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, que ho farà per la comarcal del Garraf, Dani Roig, que ho farà per l’Anoia i Eva Solé, que ho farà per la comarcal d’Osona, en aquest cas amb un total de dues candidatures que opten a dirigir el territori.

Publicitat
Publicitat

A les terres de Lleida, el coordinador Xavier Minguet participarà en la candidatura del Comitè de Regió de les Comarques de Lleida, que encapçala el president de la Diputació i alcalde de Fondarella, Joan Reñé. En aquest cas, també hi opta una altra candidatura encapçalada per la Diputada Violant Cervera.

Per la comarcal de les Garrigues hi haurà una única candidatura en la que hi estarà present el reagrupat Raül Triquell i al Segrià en formarà part l’associada Carme Roure.

Finalment, a la comarca del Gironès, serà Rosa Cruz qui participarà en la única candidatura que s’ha presentat per dirigir el comitè comarcal.

Les eleccions dels càrrecs territorials es faran el 30 de setembre i l’1 d’octubre i es podrà votar presencialment o de forma electrònica.

Enllaç a totes les candidatures