image_pdfimage_print

Els millors esportistes d’Europa competeixen aquesta setmana a Egmond aan Zee, Països Baixos, per conquerir la WDF EUROPE CUP 2016 de seleccions. La selecció catalana participa per tercera vegada a la competició juntament amb 31 altres seleccions nacionals. Els jugadors catalans que formen part de la nostra selecció són Joan Carles Arola (CD Piritoño), Raul Invernon (independent), Javier Velasco (CD Piritoño) i Josep Arimany (CD Olot).

La Federació Catalana de Dards va ser reconeguda l’any 2011 per la World Darts Federation (WDF) i des d’aleshores ha pogut competir en els campionats internacionals com a selecció catalana.

La WDF EUROPE CUP compta amb diferents formats de competició, tant en categoria masculina com femenina. Per equips es juga en format Round Robin (format en què els esportistes competeixen tots contra tots). També hi ha competició en format individual i en parelles, on els esportistes sumen punts per partits guanyats. Al final del campionat, la selecció amb més punts es proclama campiona de la competició.

Publicitat

Ahir, dia 20, es va realitzar la cerimònia d’obertura i la presentació de les 32 seleccions participants. L’Europeu finalitza el proper dia 24.

Podeu trobar més informació dels horaris, programa, rivals, format de joc així com seguir la competició en directe via streaming a través de www.dardscatalunya.cat