Assemblea Nacional de la CUP celebrada a Esparreguera el 2016
Assemblea Nacional de la CUP celebrada a Esparreguera el 2016
image_pdfimage_print

Sis membres dels quinze que formen el secretariat de la CUP anuncien la seva dimissió. Els sis membres que han presentat la dimissió són: Ester Rocabayera, Guim Pros, Joel Jové, Omar Diatta, Roger Castellanos i Tomàs Sayes. Les sis persones són properes a Poble Lliure, però l’organització es desmarca de la dimissió i assegura que “no ha coordinat ni dirigit” aquest gest.

En un comunicat publicat aquest matí, els sis integrants de la CUP justifiquen la seva dimissió per “la tensa situació actual de l’organització i el context polítici i social”. Consideren que la dimissió de part del seu secretariat és una decisió difícil però necessària per garantir que la CUP torni a tenir un projecte “netament democràtic, transparent i assembleari”.

Us adjuntem el comunicat.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat
comunicat