Junta directiva de Reagrupament de l'11 de juny de 2016 (Reagrupament Independentista)
Junta directiva de Reagrupament de l'11 de juny de 2016 (Reagrupament Independentista)

Reagrupament Independentista ha fet públic aquest divendres que es vol sumar a impulsar la nova formació política que neixi de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) -que serà el 8, 9 i 10 de juliol- com va determinar el resultat de la consulta del ‘superdissabte’. A través d’un comunicat, el president de Reagrupament, Ignasi Planas, ha assegurat que el seu partit “es vol comprometre amb la construcció d’aquest nou espai central de la política catalana” que, a parer seu, és “necessari per culminar el procés d’independència que estem vivint”.

El màxim representant de Reagrupament ha detallat que “volem fer-ho precisament en el moment que hi ha un nou compromís, una gran regeneració democràtica, una renovació en les maneres de fer política i un compromís inequívoc amb el futur del país cap a la independència”.

Francesc Sànchez, coordinador de Convergència, ha afirmat que “rebem aquesta iniciativa amb molta satisfacció perquè el nostre projecte és fer un nou partit central a la política catalana, i això passa per sumar diferents sensibilitats”.

Publicitat
Publicitat