Junta directiva de Reagrupament de l'11 de juny de 2016 (Reagrupament Independentista)
Junta directiva de Reagrupament de l'11 de juny de 2016 (Reagrupament Independentista)
image_pdfimage_print

Reagrupament Independentista ha fet públic aquest divendres que es vol sumar a impulsar la nova formació política que neixi de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) -que serà el 8, 9 i 10 de juliol- com va determinar el resultat de la consulta del ‘superdissabte’. A través d’un comunicat, el president de Reagrupament, Ignasi Planas, ha assegurat que el seu partit “es vol comprometre amb la construcció d’aquest nou espai central de la política catalana” que, a parer seu, és “necessari per culminar el procés d’independència que estem vivint”.

El màxim representant de Reagrupament ha detallat que “volem fer-ho precisament en el moment que hi ha un nou compromís, una gran regeneració democràtica, una renovació en les maneres de fer política i un compromís inequívoc amb el futur del país cap a la independència”.

Francesc Sànchez, coordinador de Convergència, ha afirmat que “rebem aquesta iniciativa amb molta satisfacció perquè el nostre projecte és fer un nou partit central a la política catalana, i això passa per sumar diferents sensibilitats”.

Publicitat
Publicitat