image_pdfimage_print

RodaMots Cada dia un Mot és un recurs per aprendre vocabulari en català i que aporta molt de context afegit: escriptors que l’han5405 utilitzat, frases fetes, etimologia, variants, usos, etc. Una tasca molt acurada, rigorosa i divertida per aprendre jugant.

Es tracta d’una iniciativa iniciada el 1999 per l’associació Xarxa de Mots. Amb RodaMots cada dia (de dilluns a divendres) podeu rebre,un breu missatge amb una paraula o una expressió, amb el seu significat i exemples per correu electrònic, Twitter o canal de sindicació RSS. Pots triar també la freqüència amb què rebre’n: 1 cada dia, 5 cada setmana, etc.

Tal i com es defineixen, és una “travessia pel mar de les paraules” que teniu l’oportunitat de conèixer i de subscriure-us-hi a la seva pàgina web: https://rodamots.cat/ . Podeu navegar-hi  ja que dona moltes opcions de cerca: per autors, temes, data, alfabètic d’etiquetes.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Podeu contactar-hi per qualsevol dubte o suggeriment així com també podeu participar-hi i ajudar a que aquest projecte tant tiri endavant amb  la campanya Arreplec de Viroya 2024.

Encara no el coneixeu? Podeu entrar-hi i explorar-lo vosaltres mateixos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here