image_pdfimage_print

El Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya realitza una tasca molt important de planificació, promoció i difusió de la llengua catalana en tots els aspectes en què incideix que són tots: la societat, educació, vida i costums, cultura, etc.

És important de destacar, per tant, i és l’objectiu d’aquesta entrada, la de donar-vos a conèixer si encara no l’heu llegit, el butlletí de novetats al qual us podeu subscriure si entreu en el seu web fent clic aquí.

“Notícies SPL” és un butlletí digital d’actualitat de la xarxa CRUSCAT i recull “coneixements, representacions i usos del català”. La Xarxa CRUSCAT, des d’octubre del 2003, és una xarxa científica dependent de l’Institut d’Estudis Catalans que aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català arreu dels Països Catalans. Emet també, fruit de l’Observatori de la Llengua l’informe anual sobre la situació de la llengua catalana que es publica anualment.

Publicitat
Publicitat

Les tasques que la Xarxa CRUSCAT duu a terme són:

    • Aplegar la informació existent i analitzar-la críticament
    • Arribar a criteris que facilitin l’avaluació consensual de la situació sociolingüística i les perspectives immediates i a mitjan termini
    • Destriar els factors crucials de l’evolució de la comunitat lingüística catalana
    • Generar sinergies entre els especialistes en estudis de l’ús

Publicacions, jornades, fòrums, notícies d’actualitat i projectes són els continguts que hi podreu trobar amb una periodicitat mensual i que donen un ampli ventall de notícies alhora que també proporciona recursos, espectacles i tot tipus d’activitats també que complementen les dutes a terme per organitzacions i associacions a favor de la immersió lingüística i de la presència del català en tots els aspectes de la vida.

L’actualitat del català, amb aquesta publicació no us faltarà!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here