image_pdfimage_print

Lluís Llach i Josep Costa s’han destacat al capdavant de les votacions per escollir el Secretariat Nacional de l’ANC: La Junta Electoral ha fet públics els resultats provisionals de les eleccions. Les votacions, que van començar el dimarts 14 de maig, van acabar ahir dissabte a les 14 hores.

El dijous 23 de maig, un cop s’hagin resolt possibles reclamacions, la Junta Electoral farà públics els resultats definitius. Les secretàries i secretaris nacionals, escollits pels membres de ple dret de l’entitat, es trobaran dissabte 25 de maig a Vilafranca del Penedès en el ple de constitució del Secretariat. Serà en aquest espai on el nou Secretariat escollirà els quatre càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, tresoreria i secretaria.

L’entitat es felicita per un procés electoral transparent i que ha transcorregut sense incidències. Alhora, vol agrair la participació dels 3.976 socis en les votacions (un augment de gairebé el 20% respecte a les eleccions de 2022), així com a totes les persones que s’han presentat a aquestes eleccions i també als voluntaris que han fet possible els punts d’assistència a la votació presencials.

Publicitat
Publicitat