image_pdfimage_print

Acció Cultural del País Valencià celebra l’acte “País Valencià, País Estellés” en commemoració del 25 d’abril i de l’any Estellés. Aquest esdeveniment tindrà lloc el pròxim 27 d’abril de 2024 a les 12 hores al Teatre Olympia de València, situat al carrer de Sant Vicent Màrtir, 44.

Apunta’t ací per inscriure’t a l’acte: https://ja.cat/invitacions25dabril

L’acte, presidit per Anna Oliver i Borràs, presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, reunirà destacats representants institucionals, polítics i del món cultural. A més, s’oferiran diverses actuacions musicals i poètiques per tal de celebrar i honorar la rica cultura del País Valencià.

Publicitat
Publicitat

En un moment polític complex com l’actual, és imperatiu unir esforços per defensar la nostra llengua, cultura i la llibertat del País Valencià. Així doncs, ACPV convida cordialment a assistir a aquest acte i sumar-vos a la causa de la preservació i promoció del nostre patrimoni cultural.

ACPV també encoratja a participar en la Manifestació commemorativa del 25 d’abril, dia de les llibertats nacionals, que tindrà lloc el mateix dia 27 d’abril a les 18 hores a la plaça de Sant Agustí de València, sota el lema “País Valencià: llengua, cultura i futur”. És hora d’omplir els carrers de València i mostrar el rebuig a les polítiques que atempten contra la nostra identitat i llengua.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here