image_pdfimage_print
A continuació, vídeo sencer que ha representat Catalunya en la conferència internacional al Parlament Europeu el passat 16 de novembre amb el títol:
 
Peaceful Agreements or Bloody Papers?’ The advocay of Independence for european nations from old imperial occupations.
 

En aquest curt documental català (16′) hi trobareu les exposicions d’experts com l’Enric Pujol, en Josep M Solé i SabatéJordi DomingoGermà Capdevila o Jordi Miravet. La introducció va al meu càrrec (Anna Arqué), com a portaveu de l’ICEC als PPCC.

Recordem que en aquesta conferència es van presentar set curts documentals de les set nacions membres de l’ICECCatalunya, Flandes, Escòcia, Euskal Herria, Vènet, el Tirol del sud i la recentment incorporada, País de Gal·les.

Tots els vídeos els trobareu en la playlist on es troba el curt català, aquí:
Catalonia: Peaceful Agreements or Bloody Papers? – YouTube