image_pdfimage_print
El dissabte 25 de novembre a les 12 h, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, Òmnium organitza un gran acte per activar el nou cicle que ha de començar.

La lluita de la societat catalana per guanyar l’amnistia ha entrat en una fase decisiva. Ho vam intentar el 2021, amb dues-centes mil signatures, però el Congrés espanyol es va negar a parlar-ne. Ara, gràcies a la força dels vots, una llei d’amnistia ha estat registrada i, molt aviat, pot ser una realitat. Tot és impossible fins que esdevé possible.

Ells sectors més reaccionaris s’hi han mobilitzat en contra, conscients del potencial polític que té. Però, des d’Òmnium, sempre s’ha estat al costat dels drets fonamentals i la democràcia, i en contra de la repressió de l’Estat. Toca mobilitzar-nos perquè el que ara és possible sigui, finalment, una realitat. Una conquesta.

Però l’amnistia és només el primer pas. L’horitzó és el mateix: continuar treballant cada dia a tot arreu per un país lliure i exercir l’autodeterminació. És el moment de reactivar-nos per assolir les nostres aspiracions nacionals.

Publicitat
Publicitat

El pròxim dissabte 25 de novembre a les 12 h, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, volem homenatjar i reprendre la força de la societat catalana amb un gran acte per activar el nou cicle que ha de començar: “Amb l’amnistia cap a l’autodeterminació. Reactivem la força de la gent”.

Per assistir-hi, només cal omplir aquest formulari.